Monday, August 31, 2009

Thomas Leonard - Un mare Coach - spunea ca "Oamenii sunt educati de VIATA mai mult decat de FACULTATE"

8 comments:

Cristiana said...

Buna, Ioan!! Imi cer scuze ca nu am stiut de acest blog al tau!! Venind din muntii mei scumpi si dragi, am dat iama cu pofta pe la toti prietenii mei si am vazut ca eram in urma cu multe update-uri !!!

Da, da, incerc de multi, foarte multi ani, sa spun oamenilor de aici, din Bucurestiul meu orgolios, acest lucru, chiar de pe bancile facultatii pe care am urmat total contra dorintei mele.. Umbland pe multe carari prin tara asta a noastra, cel putin, am stat de vorba cu oameni chiar cu 4 6 clase... dar nu vrea nimeni sa ma creada ce comori de intelepciune scoteau daca le castigam increderea, stand pe o piatra de vorba cu ei.. sau la uluca unui gard..
M-ai facut sa-mi amintesc din nou acest lucru, si-ti multumesc pentru asta..
Iti doresc sa ai sanatate si spor in toate!!

ajnanina said...

pai da, in facultate se face doar instructie, nu educatie...

Cristiana said...

Draga mea, nu am auzit pana acum o sintetizare mai buna decat asta de acum, a ta...
Trist... oricat m-as bucura de tine, Ajnanina - oricum si de pe alte bloguri, si de mult...
Toate cele bune, amandorura !!!

ajnanina said...

partea buna e ca se face educatie in scoala.
in clasele mici, si chiar in liceu.
cel mai mult in gimnaziu.
si se face si cu profesorii.
doar ca scoala trece repede.
poate ramane ceva.

da, dupa cum zise si Ioan, citandu-l pe Thomas Leonard, noroc cu viata, ca e scoala buna :)

Cristiana said...

Toata educatia pe care ne-a facut-o noua, celor de varsta mea, scoala... imi amintesc de dirigintele meu din liceu, care ne-a invatat ca, daca tot fumam, macar sa o facem cu mana stanga, sa nu ne miroasa dreapta a tutun, sa nu gesticulam cu tigara in mana si sa nu stam pe genunchii baietilor cu tigara in mana, ca sa nu ne dezechilibram si sa producem accidente.. In rest... amintiri dinafara scolii!!! Frumoase, datorita aceluiasi diriginte, care ne-a dus in tabere prin toata tara!!!
Imi aduc aminte ca eram ori copii buni ori copii de ministri, directori de ziare, scriitori, etc. Acestia din urma nu-i puteai categorisi: ori faceam ca ei, ori nici nu se uitau la noi.
Cred ca nu ne-au vazut niciodata!!!!! Cel putin asta am invatat, sa stam drepti in fata vietii noastre, nu sa ne plecam cu slugarnicie..
Ce amintiri, Ajnanina... Nu mi-am mai amintit de mult de ei, desi am un prieten din vremurile acelea printre bloggerii mei!!!

Ioan said...

Ma uit la voi, cat sunteti de Frumoase :)

Cristiana said...

Eu las locul Ajnaninei, e tânără, frumoasa, cu sufletul si mintea pe masura!!! Cu multumiri pentru blog, seara si prezentele voastre!!

Si o invit pe Doamna Ta sa-ti spuna cat esti de Frumos, mai ales sub pomii infloriti!! (frumoasa, deosebita fotografie!!)

ajnanina said...

deh, Ioane, Frumosule, daca ne lasi sa ne jucam in gradina ta...

Cristiana, cine zice, ala e :)